Het doel van de crowdfunding

Na zeven jaar in Nederland te zijn en zonder een verblijfsstatus, is het leven van Daniel erg moeilijk en onveilig geworden. Daarom zijn we begonnen met deze crowdfundingactie. Zijn behoeften zijn groot en we hebben veiligheid en vrijheid als onze prioriteiten gesteld. Dit willen we bereiken door het regelen van een geleidehond voor hem. Een hond koop je niet zomaar op Marktplaats of in een winkel. Een geleidehond wordt speciaal getraind en gekoppeld aan een specifieke persoon. Er moet een klik zijn tussen de hond en de persoon. Na een bepaalde tijd zal de hond worden vervangen. De kosten voor de training van een geleidehond zijn vrij hoog, rond de vijfentwintigduizend euro. Dit is ons eerste doel. Verder willen we graag een budget hebben om zijn protheses en hulpmiddelen te onderhouden/vervangen en een advocaat in te huren om zijn asielproces te heropenen.

Hoe te doneren

In deze pagina kun je kiezen op welke financiële manier je ons wilt steunen. Je kunt een eenmalige donatie doen of, als je dat liever hebt, op regelmatige basis. Deze laatste optie is mogelijk nadat je een SEPA-incasso machtigingsformulier hebt ingevuld en je kunt uiteraard direct je donatie storten op de bank rekening.

Veilig doneren via onze website

Wij begrijpen dat veiligheid een belangrijke factor is bij het doen van online donaties. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jouw donaties veilig en beschermd zijn.

Onze website is uitgerust met een SSL-certificaat. Dit betekent dat alle communicatie tussen jouw browser en onze website versleuteld is en niet kan worden onderschept door derden. Het SSL-certificaat garandeert dat de informatie die je via onze website verstuurt, veilig en betrouwbaar wordt verzonden.

Naast ons SSL-certificaat bieden wij ook de mogelijkheid om te doneren via iDeal of creditcard. Hiervoor maken wij gebruik van Rabo Smart Pay, een betrouwbare en veilige betaalprovider die voldoet aan alle regels en voorschriften.

Met deze veiligheidsmaatregelen zorgen wij ervoor dat jouw donatie veilig en betrouwbaar bij ons aankomt. Dankjewel voor je steun!

Enkele donatie

Voor een eenmalige donatie kun jij onderstaand formulier gebruiken. Je kunt een van de vooraf gedefinieerde bedragen kiezen of desgewenst het bedrag invoeren dat je het liefst wilt doneren.
Als jij wilt, kun je jouw donatie doen door het gewenste bedrag over te maken naar rekeningnummer NL46RABO0302056548 t.n.v. MD Alvarez Cobo met omschrijving of betalingskenmerk: hulp voor Daniel.

Periodieke donatie

Wil jij periodiek een bedrag doneren? Dan kun je onderstaand machtigingsformulier invullen. Het periodieke bedrag dat jij kiest wordt automatisch van jouw rekening afgeschreven in de periode van jouw keuze. Je kunt kiezen voor maandelijks, per kwartaal, per half jaar of jaarlijks.

Periodieke donatie (SEPA machtigingsformulier)

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om donaties via dit formulier te accepteren moet je een van onze betalings add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betalings add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

MM slash DD slash JJJJ

Naam(Vereist)

Adres

E-mailadres(Vereist)

Selecteer hoe vaak je jouw donatie wilt doen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.