Wil jij periodiek een bedrag doneren? Dan kun je onderstaand machtigingsformulier invullen. Het periodieke bedrag dat jij kiest wordt automatisch van jouw rekening afgeschreven in de periode van jouw keuze. Je kunt kiezen voor maandelijks, per kwartaal, per half jaar of jaarlijks.

 

Bij het verzenden van dit formulier geeft je toestemming aan MD Alvarez om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van jouw rekening af te schrijven en aan jouw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van MD. Alvarez. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kunt je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

 

Incassant gegevens:

 

Naam: M.D. Alvarez. Adres: Beemsterstraat 546-A12 1024 BV Amsterdam. Incassant ID: NLD89681260. 

 

Periodieke donatie (SEPA machtigingsformulier)

Hidden

Volgende stappen: een betaal add-on installeren

Om donaties via dit formulier te accepteren moet je een van onze betalings add-ons installeren. Bezoek de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons) voor meer informatie over je betalings add-ons. Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.

MM slash DD slash JJJJ

Naam(Vereist)

Adres

E-mailadres(Vereist)

Selecteer hoe vaak je jouw donatie wilt doen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.